•گیت‌ هاب‌ ایرانی• مجله خبری گیت هاب ایرانی

بزرگترین و کاملترین مرجع آموزشی، خبری و اطلاع رسانی

چطور نان پنیری درست کنیم؟

یکی از خوراکی‌هایی که تقریبا در تمام فرهنگ‌ها وجود دارد نان و پنیر است. پنیر به شکل‌ها و طعم‌های متنوع در کشورهای مختلف تهیه می‌شود و جزئی جدایی‌ناپذیر از رژیم غذایی اکثر مردم دنیاست. یکی از بهترین و ساده‌ترین ترکیب‌هایی که با پنیر می‌توان تهیه کرد، «نان پنیری» (Cheese Bread) است. یک خوراکی خیلی خوشمزه که می‌توان برای صبحانه، عصرانه و حتی پیش غذا سرو کرد. طرز تهیه نان پنیری ساده است؛ فقط کافی است پنیر مورد علاقه‌ی خود را انتخاب کنید و فر یا توستر در خانه داشته باشید. می‌توانید به سلیقه‌ی خودتان از سبزیجات معطر یا مغزهای مختلف هم در کنار پنیر استفاده کنید و از ترکیب آن‌ها با عطر خوش نان داغ و پنیر آب شده لذت ببرید. در این قسمت از آموزش آشپزی دانکوب به شما طرز تهیه نان پنیری با پنیر صبحانه و گردو در فر را آموزش می‌دهیم که بسیار خوشمزه و ساده است.

مواد لازم برای نان پنیری


  • شیر گرم: ۱ پیمانه
  • آرد سفید: ۲٫۵ پیمانه
  • روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر صبحانه: ۳۰۰ گرم
  • جعفری تازه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • کنجد برای تزیین


طرز تهیه نان پنیری


- شیر گرم را با روغن مایع، شکر و مایه خمیر فوری ترکیب کنید و با استفاده از چنگال خوب هم بزنید. سپس درب ظرف را بگذارید و به آن ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا مایه خمیر عمل بیاید.

- بعد از ۱۰ دقیقه آرد را به طور تدریجی و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. وقتی مواد حالت خمیری به خود گرفت آن را با دست ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید برای یک ساعت استراحت کند.

- در این فاصله پنیر صبحانه را با جعفری و گردوی خرد شده مخلوط کنید.

- خمیر حجیم شده را ورز دهید و آن را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید. سطح تخته یا میز کار خود را آردپاشی و خمیرها را روی آن پهن کنید.

- کمی از مایه پنیر و سبزی را در یک طرف خمیرها بریزید و سپس مانند ویدیو طرف دیگر را به صورت نوارهای باریک موازی برش بزنید. خمیرها را رول کنید و دو سر آن‌ها را به هم برسانید.

- سینی فر را چرب و یک لایه کاغذ روغنی کف آن پهن کنید. نان‌ها را در سینی قرار دهید و روی آن‌ها را زرده‌ی تخم مرغ بمالید تا بعد از پخت طلائی و خوش‌رنگ شوند. در نهایت کمی کنجد روی آن‌ها بپاشید و برای ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید.


منبع دانکوب
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
•گیت‌ هاب‌ ایرانی• بزرگترین و کاملترین مرجع آموزشی، خبری و اطلاع رسانی؛
"برای سهولت در جستجوی مطالب از بخش طبقه بندی موضوعات استفاده نمایید."
Secured By طراحی و چاپ آنلاین Copyright گیت هاب ایرانی